HLINEČTÍ CYKLOKROSAŘI MAJÍ ZA SEBOU 2 TĚŽKÉ VÍKENDY

17.10.2013 00:47

    V sobotu 8. října se konal 2. závod Českého poháru  TOI TOI CUP v Kutné Hoře. Na rychlé a technické trati zvítězil Ondřej Bambula před Tomášem Paprstkou a Vladimírem Kyzivátem. Hlinecký Filip Adel obsadil 12. a Karel Svrčina 16. místo.

    O den později se hlinečtí cyklokrosaři přesunuli do slovenské Udiče na mezinárodní závod 1 kategorie. Filipa Adela v druhém okruhu odsunuly technické problémy na konec startovního pole a byl nucen své soupeře celý závod dojíždět. Nakonec se musel spokojit s devatenáctým místem a Karel Svrčina dojel 36. V silné mezinárodní konkurenci zvítězil opět Ondřej Bambula před Holanďanem Amerongenem a Belgičanem Hermansem. Čtvrtý na Slovensku skončil Polák Gil a pátý Španěl Murgoitio.

    Smůla provázela Adela i na 3. závodě TOI TOI CUP 12. října v Milovicích. Pád a spadlý řetěz ho připravil o umístění v elitní desítce a skončil 11. Karel Svrčina se umístil na 15. místě.

    13. října si však Filip Adel spravil chuť na mezinárodním  závodě v Rakouském Oberschlierbachu. Zvítězil před úřadujícím mistrem Rakouska Danielem Geismayrem a tím mu oplatil  porážku z loňského roku.

Čtvrtý závod cyklokrosového seriálu se koná v Hlinsku 9. listopadu. 

FOTOGALERIE KUTNÁ HORA

FOTOGALERIE UDICA