Cyklokrosová elita opět v Hlinsku

10.09.2020 12:37

Sezona odstartovala a Hlinsko bude 17. října opět hostit naše nejlepší jezdce při 3. závodu seriálu TOI TOI CUP. 

Závod se pojede tradičně na trati v okolí sportovního areálu v Olšinkách a přijet by měla kompletní česká špička, včetně zahraničních závodníků z Rakouska, Slovenska, Polska a Německa. Na náročné hlinecké trati budou v hlavním závodě mužů hájit domácí barvy Daniel Mayer a Vojtěch Vodrážka. 

Boj o přední příčky v pořadí očekáváme od Dana Mayera, který je v reprezentačním družstvu ČR v kategorii ELITE. Vojta Vodrážka je mladý závodník, prvním rokem v kategorii do 23 let. V letošní sezoně bude teprve sbírat zkušenosti, proto od něj hned na začátku sezony výrazné úspěchy očekávat nemůžeme. Přesto do něj vkládáme naděje a věříme, že svůj talent zúročí v pozdější době. 

Zveme všechny fanoušky cyklokrosu na sobotu 17. října do parku v Olšinkách a přilehlého okolí zimního stadionu. Závody začínají v 9:40 h startem mládežnických kategorií. Ženy se na trať vydají ve 13:25 h a start hlavního závodu mužů ELITE a kategorie do 23 let odstartuje ve 14:30 hodin. Z hlineckého závodu proběhne šot ve sportovním zpravodajství na ČT1 a v následujícím týdnu 3x půlhodinový sestřih na ČT Sport. 

 

Leoš Chvojka, Klub cyklistiky Hlinsko